השניצליה

רשת השניצליה מציגה את השניצל הטוב ביותר העשוי מהפילה של החזה של העוף!

תנאי זכינות

סוג הזכיינות -
גודל חנות נדרש
מיקום נדרש - קניונים / מרכזים מסחריים / רחובות ראשיים
• עלות הקמה משוערת - 250,000-300,000  ₪
• תקופת זיכיון
• דמי זיכיון - 150,000 ₪
• עמלת זכיין

• עלות מזון
תמלוגים - 3%
פרסום
מלאי
• ערבות מלאי
ערבות קניון

גלריה



אנחנו כאן לשירותכם!

זקוקים לייעוץ בתחום הזכיינות?
מחפשים בעל מקצוע מומחה ומנוסה שיעזור לכם?
השאירו פרטים בטופס מטה ונשמח לסייע לכם!





אודות

רשת השניצליה בבעלותם של יהודה אלמוזלינוס ועם שלום יחיאל הפועלת בענף כעשור ומציגה את השניצל הטוב ביותר והטעים ביותר העשוי מהפילה של החזה של העוף!
במסגרת פעילותה הענפה של רשת השניצליה מיצבה עצמה ככוח עולה בענף ההסעדה בארץ ובעולם.
בשניצליה שואפים לשלמות ומקפידים לבחור זכיינים שאיתם ניתן להגשים את החלום הכי גדול ולהעניק תמורה מקסימאלית להשקעה שלהם. 
בנוסף הרחיבה רשת השניצליה את פעילותה תוך כדי יזום ופיתוח הסניפים בארץ ובעולם.
בשניצליה מציבים סטנדרטים חדשים בתחום ויוצרים שפה ייחודית, חדשנית, מהירה, טעימה ולא יקרה.
באתר תוכלו להתרשם מהתפריט העשיר ומהסניפים ברחבי ישראל ובקרוב בבריטניה וארה"ב. 

תולדות הרשת:
רשת השניצליה החלה את דרכה בפתיחת סניף אחד קטן בעיר הצפונית צפת, בשנת 2004. 
ב-2010 רכש את הרשת יהודה אלמוזלינוס איש עסקים ממרכז הארץ, כשהרשת מנתה 22 סניפים פעילים. בזמן הרכישה החליט אלמוזלינוס על סגירתם של עשרה סניפים שלא תאמו את תוכנית הייעול שבנו לחברה. הוא מינף את הרשת וכיום היא מונה 44 סניפים ברחבי הארץ.  בנוסף ישנה תוכנית להתרחבות מחוץ לישראל- בלונדון, וניו יורק.

אז מה בעצם הסוד? 
לדבריו של אלמוזלינוס, התיבולים הם הסוד של הרשת. בכל סניף ישנם שמונה טעמים שונים של שניצלים משובחים. ברשת משתמשים רק בפילה של חזה העוף שהוא עסיסי ורך. השניצלים מוגשים בתוך הבאגט הטרי של פילסברי הנאפה במקום. טיגון השניצלים נעשה בשמן קנולה בלבד. רק לאחר שהלקוח מבצע את ההזמנה מתחילים בהכנת האוכל- הכי טרי. כמובן שפיקוח על ניקיון, תברואה, וכשרות הם חלק מהערכים הבסיסיים של הרשת. כמו כן- המחיר אטרקטיבי ביחס למתחרים.