מאקי סושי בר

מאקי סושי בר היא הזדמנות עסקית וכלכלית למי שטבוע בו חיידק המסעדנות. לשלב אווירה מיוחדת עם הצלחה, זה לרכוש זכיינות של מאקי סושי.

תנאי זכינות

סוג הזכיינות - מלאה
גודל חנות נדרש
מיקום נדרש - קניונים / רחובות ראשיים
• עלות הקמה משוערת - 250,000 ש"ח
• תקופת זיכיון
• דמי זיכיון - 75,000 ש"ח
• עמלת זכיין -

• עלות מזון - 27%
תמלוגים - 5%
פרסום
מלאי
• ערבות מלאי -
ערבות קניון -

גלריה



אנחנו כאן לשירותכם!

זקוקים לייעוץ בתחום הזכיינות?
מחפשים בעל מקצוע מומחה ומנוסה שיעזור לכם?
השאירו פרטים בטופס מטה ונשמח לסייע לכם!





אודות

הסניף הראשון של מאקי הושק ב-2011 בקניון חיפה והיווה את הפתח הראשון לשילוב מיוחד של קולינריה ועסקים. הרעיון היה להרכיב תפריט ש"מדבר" לקשת רחבה של קהל פוטנציאלי ולתמחר את המנות לפי 
מצב כיסו של הבליין הישראלי וליצור תפריט אסיאתי שיתאים לחיך הישראלי.
את הצד הקולינרי ממלא השף עידן מנדלוביץ' (שותף ומנהל), שעשה את דרכו המקצועית במטבחים המובילים בארץ. את הצד הפיננסי-שיווקי לקח איש העסקים קובי בן שבת ויחד הם הביאו לידי מימוש את 
הרעיון. היום, ביוני 2013, ושנתיים אחרי ההשקה, הסניף השני של מאקי (שממוקם ברח' אח"י אילת שבקריית חיים) תוסס חיים והסניף השלישי רוקם לו עוד וגידים.
את מאקי אנחנו רואים כהזדמנות עסקית וכלכלית למי שזורם בו חיידק המסעדנות. אחד שמכיר את עולם ההסעדה ושמכור אליו. אחד שיודע להעריך אירוח טוב ושיכול, דרך כישוריו האישיים ובעזרת הכוונה 
מאתנו, למנף את ה"מאקי שלו". אחד שרוצה דרך סלולה לנוף הקולינריה הישראלית מחד ומאידך אחד שיודע להזיז דברים. יודע להעריך שירות טוב, לשמור על השם ועל המוניטין שלנו, לקחת את המאקי שלו 
ולהפוך אותו לאח נוסף במשפחה המתרחבת.
אנחנו מצידנו מבטיחים את הליווי העסקי-קולינרי. את הניסיון היקר שרכשנו בתחום. את אותו ערך מוסף שיש רק למאקי להציע וכתף תומכת לכל אורך הדרך. הרעיון הוא לעשות חיל בעולם המסעדנות בישראל. 
להצליח. להביא לקהל היעד את התוצר הכי טוב שיש ובדרך ליהנות מעסק תוסס, חי ונושם שרק מחפש להתפתח. מחפש חברים חדשים ואיכותיים שאוהבים להיות באוטונומיה עסקית ושמכורים לענף הכל כך מרתק הזה.