נודלס 36

רשת נודלס 36 היא רשת מסעדות אסיאתיות בעלת שלושה סניפים בצפון תל אביב, דרום תל אביב, קריית אונו ופתח תקווה. תפריט הרשת מבוסס על מגוון מנות אסיאתיות מהמטבחים התאילנדי, היפני, הסיני ועוד, וכולל שורה של מנות נודלס, בקר, עוף, ירקות, דגים, אורז, סושי ועוד.

תנאי זכינות

סוג הזכיינות - מלאה
גודל חנות נדרש -  50 מ"ר
מיקום נדרש -  קניונים, רחובות ראשיים
• עלות הקמה משוערת -  450,000 ₪
• תקופת זיכיון
• דמי זיכיון - 100,000 ₪
• עמלת זכיין

• עלות מזון
תמלוגים - 3%-5%
פרסום - 1%
מלאי
• ערבות מלאי
ערבות קניון -

גלריה



אנחנו כאן לשירותכם!

זקוקים לייעוץ בתחום הזכיינות?
מחפשים בעל מקצוע מומחה ומנוסה שיעזור לכם?
השאירו פרטים בטופס מטה ונשמח לסייע לכם!





אודות

בין מנות הנודלס של הרשת תוכלו למצוא את מנת פאד תאי עוף, בקר או ירקות, מנת נודלס בייג'ין המבוססת על גוון חריף עם עוף, בקר וירקות, מנת נודלס סלמון ברוטב טריאקי ועוד. כמו כן, בסניפי הרשת תוכלו למצוא מנות אורז עשירות עם מגוון תוספות ותבלינים בעלי טעמים וניחוחות אוריינטליים אותנטיים לרבות קומבו פרגית המגיעה עם בוטנים, ירקות ותירס ברוטב סוכר חום, סלמון סיני צלוי, עוף חמוץ מתוק על מצע אורז ועוד.

בתפריט המסעדה תוכלו ליהנות ממנות ראשונות, מנות עיקריות ומנות אחרונות, תפריט סושי עם רולים בהרכבה אישית, רולים מובנים ומנות קומבינציה גדולות ומשתלמות ליחיד, זוג או משפחה. כמו כן, תוכלו ליהנות ממגוון משקאות קלים וחמים, קינוחים מתוקים, פירות העונה ותפריט יינות עשיר ואיכותי.

רשת נודלס 36 מציעה גם תפריט משלוחים עשיר ומגוון אותו תוכלו למצוא גם באתר האינטרנט של הרשת, ולבצע הזמנת ארוחה במשלוח אישי חינם עד פתח הבית, או באיסוף עצמי. כמו כן, ניתן לבצע הזמנת ארוחה בטייק אווי לרבות לארוחות גדולות ורבות משתתפים.

סניפי הרשת פתוחים בכל יום משעות הבוקר המאוחרות ועד לקראת חצות, וכן פתוחים בימי שישי עד שעות אחר הצהריים ושוב במוצאי שבת. בסניפי הרשת תוכלו ליהנות מעיצוב אוריינטלי אותנטי, מוסיקה מרגיעה, מגוון צבעוני של אנשים ומבקרים במסעדה וכמובן מרמת שירות יוצאת דופן, שירות אישי, אדיב וחייכני לכל לקוח.

רשת נודלס 36 נמצאת בימים אלה בתנופת פריחה והתפתחות, ובמסגרת זו מציעה זיכיון ליזמים נמרצים המעוניינים להקים מסעדת סניף של הרשת בכל מקום בכל רחבי הארץ, וזאת בכפוף לעמידה בסטנדרטים הקפדניים שמיישמת הרשת בכל סניפיה, על מנת להבטיח את רמת הטעם, האיכות והשירות המוצע על ידי הרשת כיום לכל קהל לקוחותיה.