אם גם אתם מעוניינים להיות זכייני מזון מובילים, פוד-קורט, הפורטל המוביל עבור זכייני המזון, פותח את שעריו במיוחד בשבילכם. זכיינות אוכל מאז ומעולם הייתה משתלמת, ושידכה בין מועסקים לבין עבודה, בין הזקוקים לפרנסה לבין פרנסה בפועל. מדוע, אם כן, לא כל העובדים במשק עושים זכיינות? משום שזכיינות, ובפרט זכיינות אוכל, דורשת כסף, והרבה, אבל רק בתחילת התעסוקה. הכסף קונה 2 מוצרים ושירותים: את תכולת החנות, ואת הרשות להחזיק בציבור את השלט של חנות המותג שמכרה לכם את הזכיינות. מדובר על כמה מאות אלפי שקלים, ולעתים על למעלה ממיליון שקל, אבל מי שקונה זאת לא קונה חתול בשק, אלא קונה פרנסה לשנים רבות, ולעתים גם לכל החיים.
היתרונות של זכיינות אוכל על הקמת מסעדה עצמאית
הקמת מסעדה עצמאית כרוכה בסיכון, בעבודה עם ספקים טובעניים, בעבודה עם מנהלי שיווק יקרים ביותר, ובלא מעט אילוצים שלא לקחתם בחשבון קודם לכן. תשלום על מסעדה זכיינית, ומסירתה לידיים שלכם – חוסך לכם שנים רבות של הקמת עסק, שכן אתם מקבלים עסק מן המוכן. אתם גם מקבלים עסק ממותג וידוע בציבור, כמו תהליך טוב ולכן לא תצטרכו להצדיק את קיומכם באמצעות מהלכים שיווקיים כאלו ואחרים. זכיינות אוכל, למעשה, מביאה לכם פרנסה לפתח דלת העסק כל יום, כי מי לא ירצה לאכול, ואם כבר לאכול – אז במקום ידוע ומוכר מבחינה ציבורית.
האם זכיינים ששילמו על ניהול מסעדה זכיינית מרוצים ממקום עבודתם?
רוב אלו שאנו בפורטל פוד-קורט שוחחנו עמם לא רק מרוצים אלא ממליצים גם לדורות הבאים של העובדים לנקוט בשיטה זו. זכיינות אוכל אכן פטרה אותם משיווק המסעדה שלהם, ואפשרה להם לעשות מה שהם הכי אוהבים: שירות לציבור והכנת פריטי מזון שונים. גם זכיינים שהתחילו את חייהם במצב כלכלי קשה וחובות לבנקים לאחר ששילמו על זכיינות מעידים כי היום הם נמנים עם מעמד הביניים, וחלקם אף הצליח להגיע לבית משלו עם הכספים שעשה בזכיינות. בואו גם אתם להצטרף להצלחה: זכיינות אוכל במסעדות הרשומות בפוד-קורט.