זכיינות מזון היא אחת הידועות והנפוצות ביותר בסוג עיסוק זה. מקומות רבים שאתם יושבים בהם לאכול או לוקחים TAKE AWAY עשויים להיות מקומות זכייניים, המנוהלים בידי אדם שאינו בעל הרשת, אשר קנה ממנו את הזכויות על הסניף. מדוע גם לכם זה כדאי מבחינה עסקית וכלכלית? משום שכיום לא ניתן להסתמך על מקצועות ההנדסה, המחשוב, הרפואה, המשפטים והכלכלה ככאלו שיחלצו אתכם ממעגל העוני ויאפשרו לכם לקנות דירה. כיום גם מסיימי תארים בהצטיינות מפוטרים, ויש חוסר יציבות משווע במשק. הדרך הכמעט יחידה להיות מועסק יציב במשק הישראלי היא זכיינות, ובפרט כאשר מדובר על זכיינות מזון.
ניהול קנטינות
נהל את הקנטינה האהובה עליך, מכור קפה, עוגות, ושאר מוצרי קונדיטוריה מובילים. בלא מעט מהקנטינות מוכרים גם סנדוויצ'ים ומאכלים חמים. הקנטינות של ימינו גדולות בהיצע שלהן ביחס לעבר. בחלקן יש הגשה עצמית ובחלקן יש מלצרים. כך או כך, תצטרך להעסיק עובדים ולדבר המון עם לקוחות מרוצים או זועמים כאחד. אדם שעבד בעבר בעבודה תחת לחץ: יתרון.
ניהול מסעדות
ניהול של עסק מזון ממוסד יותר, עם שולחנות, ההגשה באמצעות מלצרים, וסדר התפריט הוא מנות ראשונות, עיקריות ואחרונות, בניגוד לקנטינה בה יש תפריט אחד לשלושתם. מסעדנים בעבר יכולים ליהנות ממש מיתרון. גם אנשים שאוהבים לעבוד עם אנשים אך לא ניהלו מסעדה יכולים להתנסות בחוויה. זכיינות מזון במסעדות משתנה בהתאם לגודל המסעדה וסוג התפריט בה.
כיצד נעשים זכייני מזון?
על מנת לממש זכיינות מזון, פנה לפורטל "פוד קורט", שהוא שלוחה של רשת הזכיינות "זכיינות ישראל". בפוד קורט תוכל למצוא את כל הזכיינויות הפנויות בנושאים המעניינים אותך בתחום המזון, ולנסות להתקבל לזכיינות באמעצות רישום בפורטל.
מדוע כדאי להגיע לרשתות דרך זכיינות ישראל?
זכיינות מזון דרך זכיינות ישראל מזכה אותך בייעוץ מרואי החשבון, הכלכלנים ועורכי הדין של הפורטל, כמו גם בייעוץ מסחרי ועסקי מזכיינים קודמים בענף המזון בו אתה צפוי לעסוק. עצות שכאלו הכניסו זכיינים רבים למעגל זכיינות אוכל בקלות ואפשרו להם ניהול קל וחלק יותר של העסק החדש. לכן, טוב תעשו אם זכיינות מזון תשיגו דרך פורטל "זכיינות ישראל".