אתה לא צריך להיות מסעדן לשעבר כדי ליהנות מתחום כמו זכיינות מסעדות. למעשה, כיום ניתן לומר שאופן התעסוקה כמעט הכי יציב הוא זכיינות מסעדות, וזכיינות בכלל – אבל מסעדות הן יעד נפוץ ביותר בתחום הזכיינות. במצב בו עבודה שכירה ל- 5 שנים אפילו זו פריווילגיה, ובכלל – יציבות תעסוקתית היא לא משהו שניתן לנו BY DEFAULT, הדרך לשמור על יציבות היא להיות זכיין. מצד אחד, אינך צריך לדאוג לפיטורין כי אתה הוא הבוס. מצד שני, אתה לא מנהל עסק לא ידוע שצריך לשווק ולמתג, אלא עסק ממותג ומפורסם, עם שילוט מן המוכן, וזה כמובן מביא תמיד תנועה אליו, גם במצבים בהם הכלכלה מדשדשת.
בואו לבדוק אם אתם מתאימים להיות זכייני מסעדות
זכיינות מסעדות מצריכה בסך הכל פנייה לפורטל הזכיינות "פוד קורט", שם תוכלו להשאיר פרטים וליהנות ממצב בו אולי תהיו זכיינים.אנו נבדוק את בקשתכם ונשוב אליכם במהרה לדיווח על התאמה. על מנת להגדיל את סיכוייכם להיות מתאימים לזכיינות מסעדות, גייסו כבר בימים אלו את הכסף הנדרש לקניית הזיכיון: קניית כל תכולת המסעדה. מומלץ להתייחס לזה כאל השקעה לכל דבר ועניין ולפנות אלינו כאשר הכסף נמצא ברשותכם. זה נשמע אולי לא כל כך קרוב למציאות, אבל זו ההשקעה הכי טובה שתעשו, משום שאתם משלמים על מקום עבודה יציב, עם המון לקוחות שיבואו לקנות מכם.
מה נדרש מזכייני מסעדות בדרך כלל?
בראש ובראשונה נדרש מהם לעמוד בקשר עם משרד הבריאות, כמו כל מסעדן אחר, ולהתחייב שהם יוכלו לבצע את הבדיקה השנתית לכשירות מצב הניקיון. כמו כן, יש לעמוד בקשר עם הרבנות המקומית למתן תעודת כשרות. בנוסף, יש לדאוג לעובדים ממש מכל הסוגים המאפיינים מסעדה: מלצרים, מנהל תפעול, עובדי מטבח קבועים ומנהלי משמרות. מומלץ להשתתף בניהולה הפעיל של המסעדה, ולעקו מקרוב כיצד זכיינות מזון בבעלותכם עובדת הלכה למעשה.
פוד קורט – מלווים אותך כל הדרך להצלחה כלכלית
בפורטל פוד קורט יתנו את כל העצות הכלכליות והמעשיות להצלחה במסעדה החדשה שלך, ליצירת קשרי לקוחות טובים ולניהול נכון של המסעדה. בפורטל תוכל לשוחח גם עם זכייני עבר שייעצו לך עצות זהב בכל הקשור לעבודה המעשית במקום, ולהפיכת מעשייך להצלחה כלכלית במובן המעשי כפי שנהוג ורצוי בכל תהליך של זכיינות.